2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Csokis tallér

Hozzávalók:

- 1 tábla étcsokoládé
- 15 szem mogyoró
- 0.3 dl tejszín
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Gõz felett felolvasztjuk az étcsokoládét és hozzáadjuk a tejszínt. Amikor ezzel elkészültünk, a szilikonos muffinformába öntjük a keveréket, majd beletesszük a mogyorót.

Hûtõbe tesszük és a végén kinyomjuk a formából.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!