2024.04.19. - Emma

Mézes málnás szelet

Hozzávalók:

A krémhez:

- 2 cs málnás pudingpor
- 4 dl tej
- 2 dl málnaszörp
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 cs babapiskóta
- kevés málnaszörp

A mázhoz:

- 10 dkg tortabevonó
- kevés olaj

A tésztához:

- 30 dkg liszt
- 8 dkg cukor
- 2 ek méz
- 2 ek tejföl
- 5 dkg margarin
- 0.5 tk szódabikarbóna
- 2 ek kakaópor
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A tészta hozzávalóiból 2 lapot sütünk.

A pudingport a málnaszörpben kikeverjük és a tejben felfõzzük, majd félretesszük hûlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihûlt pudinggal simára kikeverjük.

Az alsó lapra rákenjük a krém felét, majd rátesszük a málnaszörpben megforgatott babapiskótát és rákenjük a krém másik felét is, majd a másik lappal befedjük. Csokimázzal bevonjuk, és 24 órára hûtõbe tesszük.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!