A krémhez:
- 2 cs málnás pudingpor
- 4 dl tej
- 2 dl málnaszörp
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 cs babapiskóta
- kevés málnaszörp
A mázhoz:
- 10 dkg tortabevonó
- kevés olaj
A tésztához:
- 30 dkg liszt
- 8 dkg cukor
- 2 ek méz
- 2 ek tejföl
- 5 dkg margarin
- 0.5 tk szódabikarbóna
- 2 ek kakaópor
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tészta hozzávalóiból 2 lapot sütünk.
A pudingport a málnaszörpben kikeverjük és a tejben felfõzzük, majd félretesszük hûlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihûlt pudinggal simára kikeverjük.
Az alsó lapra rákenjük a krém felét, majd rátesszük a málnaszörpben megforgatott babapiskótát és rákenjük a krém másik felét is, majd a másik lappal befedjük. Csokimázzal bevonjuk, és 24 órára hûtõbe tesszük.