2024.04.16. - Csongor

Töltött tojás

Hozzávalók:

- 4 tojás
- 16 db kimagozott, töltött olajbogyó
- 1 evõkanál tejföl
- 2 dkg margarin
- 1 teáskanál reszelt vöröshagyma
- 1 púpozott teáskanál majonéz
- só
- bors
- néhány salátalevél
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A tojásokat enyhén sós vízben keményre fõzzük, meghámozzuk és hosszában félbevágjuk.

A sárgákat kiemeljük, összekeverjük a reszelt hagymával, a margarinnal, a majonézzel, a tejföllel, sóval, borssal és az apróra vágott olajbogyó felével.

E masszát az egyik végén kilyukasztott nejlonzacskóba tesszük, és a fél tojásfehérjéket így könnyen megtöltjük.

Salátával bélelt tálra (tálcára) helyezzük, és a maradék felaprított olajbogyóval díszítjük. Hûtve kínáljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!