2024.04.19. - Emma

Sajtleves

Hozzávalók:

- 20 dkg krémsajt
- 1 közepes póréhagyma
- olaj
- 1 húsleveskocka
- krumplipehely
- reszelhetõ sajt
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A felszeletelt póréhagymát kevés olajon megfonnyasztom, majd felöntöm kb. 1 l vízzel. Beleteszem a húsleveskockát, és ha felforrt a krémsajtot, esetleg reszelt sajtot is. Ha a sajt elolvadt, kész a leves. Lehet bele tenni 1-2 kanál krumplipelyhet, hogy sûrûbb legyen. Forrón tálalom pirított zsemlekockával és reszelt sajttal.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!