2024.04.25. - Márk

Vörösboros sütemény

Hozzávalók:

- 30 dkg margarin
- 30 dkg cukor
- 6 tojás
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 és fél teáskanál fahéj
- ugyanennyi kakaó
- 15 dkg csokoládéreszelék
- 125 ml vörösbor
- 30 dkg liszt
- 1 sütõpor
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A margarint, cukrot, vaníliás cukrot habosra keverjük, majd beletesszük a többi hozzávalót (tojás, fahéj, kakaó, csokidara, vörösbor és a sütõporral vegyített liszt a legvégén). Jól kikeverjük, és kb. 60 percig sütjük 190 fokon.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!