2024.03.29. - Auguszta

Paprikás csirke Lieven módra

A szokásos módon vajon süssünk meg egy fiatal csirkét, de ne hagyjuk túlságosan megpirulni. Vágjuk fel négy vagy hat egyenlõ részre, tegyük meleg helyre.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A vajon pirítsunk meg egy fej nagyon finomra vágott hagymát, adjunk hozzá egy kávéskanál pirospaprikát, kevés vízzel vagy húslével öntsük fel, fõzzük egy ideig, majd sûrítsük be kevés liszttel elhabart tejföllel, és ízlés szerint sózzuk meg.

Keverjünk hozzá paradicsompürét, hogy szép piros legyen, de ne tegyünk bele túl sokat, nehogy megváltoztassa az ízét. Ebbe a mártásba rakjuk a feldarabolt csirkét, és lassú tûzön fõzzük még néhány percig.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!