A tésztához:
2 tojás
20 dkg cukor
5 dkg margarin
2 evõkanál méz
40 dkg liszt
2 kávéskanál szódabikarbóna
A krémhez:
4 dl tej
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 fõzõs puncs pudingpor
1 csomag fõzõs vaníliás pudingpor
rum
1 csomag vaníliás cukor
A mázhoz:
2 dkg porcukor
2 evõkanál kakaó
diónyi margarin
3 evõkanál víz
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tojásokat a cukorral, a margarinnal és a mézzel habosra keverjük melegítés közben. A szódabikarbónás lisztet hozzáadjuk, és 3 lapban zsírozott tepsi hátán megsütjük.
A 25 dkg margarint habosra keverjük a 20 dkg porcukorral. Kettéosztjuk. 2-2 dl tejben felfõzzük a pudingokat. A vaníliáshoz még adunk vaníliás cukrot, a puncsoshoz meg rumot. Majd a margarinos krémekhez adjuk a pudingokat. Ezekkel töltjük meg a lapokat. A tészta tetejére meg csokimázt készítünk.