1 fej lilahagyma
1 nagy paradicsom
5 dkg fetasajt
1 teáskanál kókuszolaj
1 teáskanál olívaolaj
1 teáskanál citromlé
15 dkg spagetti
2 gerezd fokhagyma
2 csipet oregánó
frissen õrölt bors
só
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A spagettit megfõzzük, de nem teszünk a fõzõvízbe olajat, csak sót. A lilahagymát félkarikákra vágjuk, a paradicsomot és a fetát felkockázzuk. A kókuszolajon megfonnyasztjuk a hagymát, majd rádobjuk a paradicsomot. Megborsozzuk, oregánóval fûszerezzük, és hozzáadjuk a citromlevet is. Addig pároljuk, amíg a paradicsom leve kissé besûrûsödik. Legvégül beleforgatjuk a feta sajtot, és elzárjuk alatta a gázt. A kifõtt tésztát lecsepegtetjük, és meglocsoljuk az olívaolajjal. A tetejére halmozzuk a szószt. Paradicsommal és bazsalikombóbitával díszítjük.