2024.04.19. - Emma

Céklaleves

Hozzávalók:

Fél kg ecetes céklasaláta,
2 dl tejföl
2 dl joghurt
2 dl céklalé
1 fej hagyma
2 kemény tojás

bors
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A hagymát lereszelem, a céklát vékony csíkokra vágom. A céklalevet, a tejfölt és a joghurtot jól összekeverem, sózom és borsozom. Összevegyítem a felszelt céklával és jól behûtöm. Tálaláskor a tetejére fektetem a vékony tojáskarikákat és megszórom pici vágott petrezselyemmel.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!