2024.04.24. - György

Ananászleves

Hozzávalók:

1 db ananász; 1 cs. vaníliás pudingpor; 3 evõkanál cukor; fahéj; szegfûszeg; 1,5 dl fõzõ tejszín; 1 cs. vaníliás cukor

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:
Az ananászt megpucoljuk, feldaraboljuk, kevés vizet rakunk az edénybe és az ananászt beletesszük, majd ízlés szerint fûszerezzük.

Kb. 5 percet fõzzük, majd a tejszínbe belerakom a pudingport és besûrítem vele a levest. Ha sûrûre sikerül akkor tejjel hígíthatjuk. Langyosan és hidegen is fogyaszthatjuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!