2024.04.23. - Béla

Korallgombasaláta

Hozzávalók: 25 dkg korallgomba, 1 piroshúsú paprika, 10 dkg majonéz, 2 dl tejföl, 2 tk mustár, 2 tk citromlé, 1 ek fehérbor, só, frissen õrölt feketebors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A gombákat megmosom és sós vízben puhára fõzöm. Hûlni hagyom és falatnyi darabokra vágom. A paprikát elfelezem, kimagozom és csíkokra vágom.

A majonézbõl, tejfölbõl, mustárból, citromlébõl, borból egy-egy csipet sóból és borsból mártást keverek és a szilárd alkotórészekre öntöm. Néhány órára behûtöm.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!