Hozzávalók: 60 dkg báránylapocka, rozmaringágak, 1,5 dl marinád.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A húst megmosom, leszárítom, falatnyi darabokra vágom és egy éles késsel "átfúrom". A rozmaringágakat megmosom, lerázom róluk a vizet és egyenlõ nagyságú (6-8 cm-es) darabokra vágom. A húsfalatkákat a rozmaringágakra húzom.
A nyársakat megöntözöm a páccal és fél órán keresztül marinálom. Onnét kivéve lecsepegtetem õket és mindkét oldalról faszénparázs felett grillezem.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!