2024.04.25. - Márk

Lesütött kacsamáj

Hozzávalók: 60 dkg kacsamáj, 20 dkg kacsaháj, 2 dkg só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A májat megtisztítom, majd a fél gyufaskatulya méretû kockákra vágott hájjal együtt 4 deci vízzel lefedve, kis lángon felteszem fõni. Fél óra után leveszem a fedõt és idõnként megforgatva szép pirosra sütöm. Mikor kész, csak akkor sózom. Melegen héjában sült burgonyát, burgonyapürét, fejes salátát, vagy más idénysalátát adok mellé. Hidegen felszeletelve a legelõkelõbb ételek egyike.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!