Hozzávalók: 30 dkg csirkemáj, 1 kk só, 1 kk õrölt feketebors, 1 kk majoranna, 1 ek olaj, tûzõzászló.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A májat megtisztítom, megmosom, majd elkeverem a borssal, majorannával és az olajjal. Sütõlemezre teszem és felülrõl mindkét oldaláról meggrillezem. A kihûlt májakat kockákra vágom, majd zászlócskákat tûzök rá. Vegyes elõételtálakat díszítek vele.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!