2024.04.24. - György

Török pásztorsaláta

Hozzávalók: 1 kis fej hagyma, 1 uborka, 1 paradicsom, 3 fefferoni, 1 ek olivaolaj, 1 ek citromlé, 1/2 ek finomra vágott petrezselyemzöld, 1/2 kk só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az uborkát meghámozom és kis kockákra vágom, a paradicsomot kis kockákra vágom, a hagymát vékonyan felkarikázom, a fefferonit 2 centis darabokra vágom. Az olajból, citromlébõl, sóból és a petrezselyemzöldbõl egy öntetet keverem és a salátára öntöm.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!