Hozzávalók: 5 kg füstölt sonka, 8 tojás, 10 dkg reszelt torma, 4 adag burgonypüré.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A sonkát bugyogó, de nem lobogó vízben megfõzzük. A tojásokat megmossuk, és a sonkával együtt fõzzük. Amikor a sonka megpuhult, levesszük a tûzrõl, és a vízben hagyjuk kihûlni, vagy ha melegen tálaljuk, rögtön kiszedjük a vízbõl. Fõtt tojással, burgonyapürével és reszelt tormával tálaljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!