Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A töltelékhez: 30 dkg kristálycukor, 4 dl tej, 1 csomag krémpor, 1 margarin, maréknyi dió, kevés rum, kaka, ribizlilekvár, csokimáz.
Mindkét tészta hozzávalóit összekeverjük úgy, hogy a tojásfehérjébõl vert habot forgatjuk bele utoljára a többi hozzávalóba, majd külön-külön megsütjük a két lapot. Eközben a cukorból, a tejbõl és a krémporból sûrû krémet fõzünk, majd belekeverjük a kockamargarint, és a felét egy másik tálba töltjük. Ebbe belekeverjük a rumot és a diót, a másikba pedig a kakat. A kakas tésztát megkenjük a ribizlilekvárral, a diós töltelékkel, majd rátesszük a másik lapot. Ezt is megkenjük a lekvárral, majd a krém másik felével. Végül befedjük a csokimázzal, és hûtõbe tesszük amíg meg nem köt.
Jó étvágyat!