2024.04.19. - Emma

Bundázott sonka

Hozzávalók: 5 kg füstölt sonka, 4 tojás, 10 dkg mustár, 5 dkg zsemlemorzsa.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A sonkát megfõzzük, majd bõrös oldalával felfelé rácsra tesszük, és bevagdossuk a zsírjáig. A tojásokat kikeverjük a zsemlemorzsával és a mustárral, majd egy kis ideig állni hagyjuk. Utána a sonkára kenjük, majd forró sütõben megsütjük.

Burgonyapürével vagy sóskamártással tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!