A megszárított tormagyökeret lereszelik és vízzel hígított ecettel keverik össze, ezt nevezzük ecetes tormának. A tormakrémbe tejfölt vagy tejszínt is tesznek.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Hozzávalók: 6 evõkanál torma (reszelt), 2 evõkanál fehérborecet, 2 teáskanál cukor, só, tejszín ízlés szerint.
A hozzávalókat - a tejszín kivételével - összekeverjük, és jól záródó üvegbe tesszük. A tejszínt ugyanis csak tálalás elõtt adjuk hozzá.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!