2024.04.19. - Emma

Vajas zöldbab

Friss zöldbabot megtisztítunk, sós vízben megfõzünk. Ha konzervbõl készítjük, akkor leöntjük a levét, szitán alaposan lecsöpögtetjük és leforrázzuk, így elvesszük a konzerv ízét.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Olvasztott forró vajra dobjuk, és felforrósítjuk. Az így készült étel kíválóan alkalmas sültek mellé, mint köret!

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!