2024.04.24. - György

Bounty szelet

Hozzávalók: 10 dkg kókuszreszelék, 1 tubus cukrozott sûrített tej, 10 dkg ét/tejcsokoládé, 1 evõkanál étolaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A kókuszreszeléket a cukrozott sûrített tejjel összekeverjük, és 1 órát állni hagyjuk, hogy a kókusz jól szívja meg magát.

A csokoládét (ki melyiket szereti) az olajjal gõz felett felolvasztjuk, a masszából vizes kézzel cseresznye nagyságú golyókat készítünk, és a csokiba forgatjuk (két kanál segítségével szoktam). Egy tálcára alufóliát teszek, és a csokigolyókat arra rakom, majd a tálcát a hûtõbe teszem, hogy jól megdermedjen a csoki.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!