2024.03.29. - Auguszta

Finom fõzelék

Hozzávalók: 1 kg vegyes zöldség, 15 dkg karalábé, 10 dkg friss vagy konzerv zöldborsó, 2 dkg só, 4 dkg zsír, 6 dkg liszt, 1 dkg cukor, 1 dl tej, petrezselyem zöldje.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megtisztított zöldségeket apró kockákra vágjuk, engedjük fel annyi vízzel, hogy ellepje, sózzuk és fõzzük meg. Készítsünk világos rántást, adjuk hozzá a finomra vágott zöldpetrezselymet és hideg tejjel felengedjük. Berántjuk, egy kis cukorral ízesítjük és jól felforraljuk. Ha konzervet használunk, azt akkor adjuk hozzá ha a többi zöldség megpuhult.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!