Hozzávalók: spárga, szójaszósz vagy só, paradicsom, zöldpaprika, fejes saláta, citrom, olaj, borsikafû, 1/2 csomag petrezselyem.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A megtisztított spárgát sós vízbe megfõzzük, majd hûtjük. A paradicsomot gerezdekre vágjuk, a zöldpaprikát karikára vágjuk, a fejes salátát darabokra tépjük. A fentieket egy tálba összekeverjük.
A kicsavart, átszûrt citromlébõl és olajból szójaszószból (vagy só), borsikából öntetet készítünk, melyet a spárgára csurgatjuk. A zöldségeket a spárga tetejére tesszük.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!