2024.04.25. - Márk

Csirkepaprikás

Hozzávalók: 8-10 szelet csirkehús, 10 dkg szalonna, 1-2 fej hagyma, paprika olaj, 2 db zöldpaprika, 2 db paradicsom, 0,3 tejföl, fokhagymaolaj, só, csirkemáj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Rövid párolás után beletesszük a paprikát, paradicsomot, paprikaolajat, a húst, és puhára pároljuk. Fûszerezzük fokhagymával, a csirkemájat a végén adjuk hozzá. Tejföllel tálaljuk, köretként nokedlit adunk hozzá.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!