Hozzávalók: 1 kimagozott szeletekre vágott õszibarack, 2 gerezdekre bontott narancs, 25 dkg kockára vágott friss ananász, 17,5 dkg mag nélküli szõlõ, 2,5 dkg brazil dió durvára darálva, 1 narancs leve.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Egy kevés dió is proteint és új ízt visz a gyümölcssalátába. Legjobb, ha a dióféléket egészben vásároljuk, és csak késõbb aprítjuk föl, mert tört szemeket nem tárolhatunk sokáig. még jobban emeljük a fehérjetartalmat, ha joghurttal, tejföllel vagy kefirrel tálaljuk.
Megmossuk és elõkészítjük a gyümölcsöket. A barack- és narancsszeleteket kör alakban elrendezzük egy tálon. Összekeverjük az ananászt, a szõlõt és a diót, és a kör közepére halmozzuk. Locsoljuk meg a narancslével.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!