2024.04.18. - Andrea, Ilma

Bohó rizssaláta

Hideg, váltott vízben, kezünkkel gyúrva, átmosunk 20 dkg rizst, majd másfélszer annyi vízzel öntjük le, mint amennyi a rizs térfogata.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Megsózzuk, és fedõ alatt, nagyon lassú tûzön puhára pároljuk. Langyosra hûtjük. majd közé keverünk - levével együtt - egy doboznyi szardíniát, egy nagy csokor petrezselyemzöldet, két-három kicsumázott. vékony laskára vágott zöldpaprikát, 6 darab nagy kockára vágott paradicsomot, és csipet törött borssal meg ízlés szerint citromlével ízesítjük. Jégbe hûtve, önálló vacsoraételnek tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!