2024.04.19. - Emma

Becsinált leves

Hozzávalók: 50 dkg csirkeaprólék, 1 csomag vegyes zöldség, 1 cs zöldpetrezselyem, 1 kis fej vöröshagyma, 1 kanál liszt, 1 kanál zsír, vagy olaj, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy diónyi vöröshagymát apróra vágunk, majd a zsiradékon megfuttatjuk. Hozzátesszük az apró karikára vágott zöldséget és lassú tûzön pároljuk, ha már a zsiradék elszínezõdött a benne lévõ sárgarépától, hozzá tesszük az apróra felvágott petrezselyem zöldet és néhány percig tovább pároljuk. A párolt zöldséget meghintjük liszttel, jól elkeverjük, és az aprólékkal felöntve készre fõzzük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!