A könyv kifejezetten azokat a hobbi szakácsokat célozza meg, akik eddig talán soha nem tapasztalták azt az örömet és dicsõséget, amit a tengeri fogások elkészítése okozhat.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A könyvben könnyen követhetõ instrukciók mutatják be, hogyan vásároljunk halat, kezdve a mennyiségek kiszámításával és a megfelelõ halfélék kiválasztásával, továbbá a könyv segítséget nyújt különbözõ halak, kagylók és rákfélék filézéshez, lebõrözéséhez, elõkészítéséhez, marinálásához, ízesítéséhez, illetve az idõzítés, elkészítés és lefagyasztás technikáihoz.
A könyv megrendelhetõ a kiadó weboldalán itt >>>www.tbkiado.hu
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!