Hozzávalók: 2 db sárgadinnye, 2 kg mandarin, 20 dkg eper, 1 db ananász, 1 doboz õszibarack, 1 dl triple sec, 1 db citrom.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A gyümölcsöket megtisztítjuk, alaposan megmossuk. A dinnye magjait eltávolítjuk. Nagyobb darabokra vágjuk õket. Az õszibarack levét utóízesítjük kevés triple sec likõrrel és szûrt citromlével. A gyümölcsöket összekeverjük, majd kevés lével visszatöltjük a dinnyekosarakba. Fogyasztásig hûtõbe tesszük.
Elkészítési idõ: 25 perc
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!