Hozzávalók: kisebb fej káposzta, ujjnyi friss gyömbér, 1 fej hagyma, egy gerezd fokhagyma, 1 kiskanál méz, 1 doboz konzerv darabolt paradicsom, só, bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A káposztát szeleteld kisujjnyi vastagságúra, sózd be, és hagyd állni minimum fél órát. A hagymát vágd apróra, és kevés olajon párold meg, majd add hozzá az áttört fokhagymát, valamint a lereszelt gyömbért is.
Csorgasd rá a mézet, majd öntsd hozzá a paradicsomot, sózd, borsozd és fõzd össze sûrû mártássá. Nyomkodd ki a káposztából a felesleges nedvességet, és add a paradicsomhoz. Párold addig, amíg az ízlésednek megfelelõen meg nem puhul, majd nagy lángon pirítsd kissé körbe.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!