Hozzávalók: 1 csésze rizs, fél kg friss, vagy 1 csomag mirelit zöldborsó, 1 teáskanál olaj, 1 teáskanál curry, késhegynyi õrölt bors, 1 teáskanál só, vegeta.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A zöldborsót az olajon, fedõ alatt, puhára pároljuk. Közben a rizst odatesszük fõni a vegetával, a curryvel és sóval. Ahogy elkészült, hozzáadjuk a zöldborsót, és óvatosan összekeverjük vele. Borssal ízesítjük. Színei miatt is nagyon népszerû köret.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!