2024.03.29. - Auguszta

Gyümölcssaláta joghurtos-túrós öntettel

Hozzávalók: 25-25 dkg alma, körte, 1 doboz ananászkonzerv, 20 dkg aszalt szilva, 10 dkg porcukor, 2 pohár joghurt, 25 dkg túró, 2 db citrom.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az almát és a körtét megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, keverõtálba tesszük, citromlével meglocsoljuk. Hozzáadjuk a megfõzött aszalt szilvát és a darabolt ananászkonzervet is. A túrót szitán áttörjük, a joghurtot hozzáadva simára keverjük. Porcukorral és citromlével ízesítjük. Tálaláskor a gyümölcsökre öntjük az édes túrómártást.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!