2024.04.20. - Tivadar

Gombás makrélahal saláta

Hozzávalók: 30 dkg. gomba, 2 doboz paradicsomos makréla konzerv, 1 fej vöröshagyma, 1 citrom leve, 1-2 babérlevél, ízlés szerint édesítõszer, vagy cukor, csipet fehérbors, olaj, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a babérlevelet, citromlevet, édesítõszert, vagy cukrot, borsot és megpároljuk benne a gombát. Kihûlés után összekeverjük a halkonzervvel és tálalásig hûtõszekrényben tartjuk, érleljük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!