2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Füstölt lazac zöldcitrommal

Hozzávalók 6 személyre: 20 dkg füstölt lazac, 1 marék friss korianderlevél, 1 zöldcitrom leve és lereszelt héja, 1 evõkanál extra szûz olívaolaj, õrölt fekete bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A lazacot vágjuk csíkokra egy olló vagy kés segítségével. Egy tálon rendezzük el. A citromlével öntözzük meg, a korianderleveleket és a citromhéjat szórjuk rá. Locsoljuk meg az olajjal is és borsozzuk meg. Max egy órára tegyük a hûtõbe tálalás elõtt egy fóliával letakarva.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!