12 dkg finomra darált borjúhúshoz 1 tojást, 3 dkg búzadarát és 1 dkg lisztet keverünk.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Sóval és õrölt fekete borssal ízesítjük, s ha egyenletesre kidolgoztuk, legalább egy negyed órát pihentetjük. Kevéssel a tálalás elõtt a levesbõl kiveszünk egy kis folyadékot, s a masszából szaggatott galuskákat, gombócokat lassan forralva (kb. tíz perc alatt) abban fõzzük ki.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!