2024.03.29. - Auguszta

Lencseleves

Hozzávalók: 2 csésze lencse, 2 1/2 liter víz, 2 fej hagyma, 2 evõkanál libazsír, 2 evõkanál liszt, 2 szál sárgarépa, só, bors, 1 babérlevél, l szál kóser kolbász.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A lencsét beáztatjuk, majd lassú tûzön fõzzük. Hozzáadjuk az apróra vágott répát és a fûszereket. Amikor már csaknem puha, a zsírból és a lisztbõl rántást készítünk, és a lencsét berántjuk. A kolbászt karikára vágjuk, és a levesbe tesszük. Még néhány percig fõzzük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!