Hozzávalók: 1 kg csirkeszárny, só, bors ízlés szerint, 2 evõkanál olaj, barbecue szósz.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A csirkeszárnyakat tisztítsd meg, vágd le a szárnyvégeket (használd fel máshol), a maradékot vágd kétfelé. Sózd, borsozd. Serpenyõben hevítsd fe az olajat, pirítsd elõ a csirkeszárnyakat aranybarnára, add hozzá a kész barbecue szószt, és forrald össze õket.Ha a húst grillezed, a nyers csirkeszárnyakat rakd bele a barbecue szószba, pácold néhány óráig, és faszénparázson, vagy vaslapon készítsd el õket. Elõtte csöpögtesd le a szósztól.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!