2024.03.29. - Auguszta

Barna vajmártás

Hozzávalók: 4 dl tejföl, 10 dkg vaj, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A tejfölt és a vajat megsózva, lassú tûzön addig fõzzük, míg a sült vaj ki nem csapódik belõle. Vigyázni kell, hogy a vaj alja egész világos krémszínû legyen. A sült vajat leszedjük, a vaj aljához 4 ek tejfölt és sót keverünk. Egyszer - kétszer felforraljuk. Csészébe tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!