Hozzávalók: 4 kifli, 10 dkg vaj, 15 dkg gouda sajt, 15 dkg ementáli sajt, 1 kisebb jégretek, 20 dkg nagyon apró csemegeuborka.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A kifliket karikára vágjuk és vajjal vékonyan megkenjük. A sajtokat fél centi vastag szeletekre vágjuk, és pogácsaszaggatóval a kiflikarikákkal megegyezõ nagyságú korongokat szúrunk ki belõle. A jégretket meghámozzuk, és szintén fölkarikázzuk. A vajas kiflidarabokra elõbb egy sajtkorongot, majd egy retek karikát fektetünk. Beborítjuk a másik fajta sajtból való koronggal és fogpiszkálóval egy apró csemegeuborkát, tûzünk a tetejére. A többi sajtos falattal vegyesen tálra tesszük.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!