Hozzávalók: 20 dkg szalonna, 1 kg burgonya, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk, és sós vízben megfõzzük. Nagy tûzálló tálat hajszálvékony szalonnaszeletekkel kibélelünk, a leszûrt burgonyát beleöntjük, a tetejét szintén szalonnaszeletekkel fedjük be, és a sütõben addig sütjük, amíg a krumpli is és a szalonna is ropogósra nem pirult.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!