Hozzávalók: 1 csomag lasagne tészta, 1/2 kg darált hús, vagy 1 nagyobb doboz lunch-meat, 1 szem paprika, 2-3 szem paradicsom, vagy egy paradicsompüré konzerv, 2-3 db hagyma, evõkanál olaj (egészségtelen, de finom, ha sült szalonna zsírját használjuk), 1 evõkanál só, bors, 1 csipet majoránna, evõkanál gulyáskrém, 15 dkg reszelt sajt.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A zsiradékon megdinszteljük a megtisztított és felszeletelt hagymát, paprikát. Amikor már pirul, beledobjuk a sót, borsot, majorannát és a paradicsomot. 1-2 perc múlva hozzáadjuk a villával szétnyomott lunchmeatet, vagy a nyers darált húst.
Utóbbi esetben 40 percig puhítjuk, nagyon kicsi víz hozzáadásával. Egy tûzálló tálat kivajazunk. Lerakjuk benne rétegesen a tésztát és a darált húst. A tetejére reszelt sajtot szórunk és a sütõben, vagy a mikro crips-grill fokozatán pirosra sütjük a tetejét. (sütõben 40-50 perc, crips-grillben 12-15 perc).
Jó étvágyat!