2024.04.24. - György

Victoria Boutenko: A nyerskonyha legjobb receptjei

A szerzõnõ ezúttal családja legféltettebb kincseként õrzött receptjeit adja közre könnyen érthetõ módon, fotók százainak kíséretében, miközben az ételkészítés minden egyes lépésénél érezhetõ lelkesedése, a kezdõ szakácsokat bátorító hozzáállása.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az ínycsiklandó receptek között találhatunk többek között dzsemeket, pogácsákat, levest, kekszeket, mandulatejet, trüffeleket és csokoládétortát is, melyek elkészítését Victoria minden részletre kiterjedõen bemutatja. Nemcsak az ételek elkészítéséhez szükséges eszközöket és hozzávalókat ismerteti, hanem táplálkozási tanácsokat is ad.

A kötetben bemutatott receptek olyan alapreceptek, amelyek bármely, nyers ételeket készítõ szakács repertoárját gazdagíthatják. A részletes leírásoknak, valamint a színes fotóknak köszönhetõen teljesen egyértelmûek az egyes munkafolyamatok, ezáltal egy jól használható, minden részletre kiterjedõ receptkönyvet tarthat a kezében az olvasó.

A receptek ugyan rendkívül precízek, ráadásul a szerzõnõ sok helyütt még receptváltozatokkal is szolgál, Viktória arra biztatja olvasóit, hogy az ételeket saját ízlésüknek, illetve életvitelüknek megfelelõen alakítsák.

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!