2024.04.24. - György

Megjelent Jamie fõzõiskolája

Isten hozott a Fõzõiskolámban!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Sok olyan emberrel találkoztam már, akik azt mondták, sose lennének képesek megtanulni fõzni, ezért nem is akarnak. Ehhez a könyvhöz õk adták az ötletet. Az ilyen gondolkodás úgy hat rám, mint bikára a vörös posztó, mert meggyõzõdésem, hogy az egyszerû házi koszt elkészítése alapvetõ emberi készség, és mindenkinek tudnia kell fõzni, hogy képes legyen gondoskodni magáról, családjáról meg a barátairól. Megírtam hát ezt a könyvet, hogy egyszerûen és gyorsan megtanítsalak fõzni - téged, vagy azt, akinek ajándékba adod.

Kiválasztottam egy csomó receptet, csupa olyan ételt, amit mindenki szeret, és elmondom, illetve képek segítségével be is mutatom, hogyan lehet ezeket a lehetõ legegyszerûbben elkészíteni. Szinte kézen fogva vezetlek be a finom, ízletes ennivalók világába. Miért haboznál hát?

Akár bátortalan kezdõ vagy, akár gyakorlott szakács, aki egyszerûbb megoldásokat keres, engedd, hogy segítsek, és meglátod, milyen ínycsiklandó ételek kerülnek majd ki a kezed alól.

VÁGJUNK BELE!

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!