2024.04.18. - Andrea, Ilma

Mustban párolt marhahús

Hozzávalók: 1 kg marhalábszár, fél l must, 2 húsleveskocka, 1 sárgarépa, egy gyökér, késhegynyi pirospaprika, késhegynyi frissen õrölt feketebors, 1 dl tejföl, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húst 1 liter vízben a leveskockákkal, a gyökérfélékkel, a paprikával, a borssal és némi sóval puhára fõzöm. A megfõtt húst felszeletelem és egy elõmelegített tálra teszem. Turmixban összepürésítem a gyökérféléket, majd felfõzöm a musttal és 2 dl húslevessel. Tejföllel finomítom, sózom, borsozom és a hússzeletekre öntöm.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!