2024.04.25. - Márk

Paradicsomleves sajttal

Hozzávalók: 10 dkg trapista sajt, 8 dl paradicsomlé, 2 ek. olívaolaj, 1 ek. liszt, 1 kávéskanál fûszerpaprika, só, cukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az olívaolajon megfuttatjuk a lisztet, majd felengedjük a paradicsomlével és felforraljuk. Hozzádolgozzuk ízlés szerint a sót, a cukrot és a fûszerpaprikát. Takarékon 10 perc alatt megfõzzük. A tányérokba reszeljük a sajtot és még forrón rámerjük a levest. A tetejére is szórhatunk egy kis sajtot és friss bazsalikommal dekoráljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!