2024.04.23. - Béla

Mustáros hagyma

Hozzávalók: 5 nagy fej lila hagyma, só, 3 evõkanál mustár, 2 evõkanál porcukor, 2 kiskanál ecet.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Nem túl vékony karikára vágunk öt nagy fej lila hagymát és besózzuk. Ha levet eresztett, leszûrjük, és összekeverjük három evõkanál mustárral, amelyet elõtte két evõkanál porcukorral meg két kiskanál ecettel alaposan kikevertünk. Legalább egy napra behûtjük, hogy az ízek összeérjenek.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!