Hozzávalók: 20 dkg cékla, 1 liter viz, 2 erõleveskocka, 2-3 evõkanál tejföl, liszt, ecet vagy citomlé.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Uborkagyalun levágom a megtisztított céklát, ráöntöm a vizet, beleteszem az erõleveskockát. Kb. 20 percig fõzöm, majd ráöntök egy kevés ecetet vagy citromlevet (mindenki saját szájíze szerint) állni hagyom, míg szép piros lesz. Végül kevés liszttel és a tejföllel (lehet beletenni 1 tojássárgát is) behabarom.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!