Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Ezután liszttel megszórjuk, együtt sütjük néhány percig, majd a brokkoli pároló levével és 1 dl vízzel apránként felöntve, sûrûre fõzzük. Ízesítjük a törött borssal, a tört borókával, a sóval, majd jól összeforraljuk és beleöntjük a tejfölt. A tûzrõl levéve összekeverjük; ha langyosra hûlt, hozzáadjuk a habosra felvert tojásokat, a hagymás sonkát és a reszelt sajtot.
Az így kapott sûrû mártást rákenjük a tûzálló tálba tett brokkolira. A tálat lefedjük, és elõmelegített, forró sütõben, erõs lángon 20 percig sütjük, majd a tetejét levéve addig pirítjuk, amíg a sajt megolvad rajta.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!