2024.04.19. - Emma

Sajtos tojásleves

Hozzávalók: 5 dkg vaj, 1 púpos evõkanál liszt, 1,2 l víz, 1 húsleveskocka, 1 paradicsom, 1 zöldpaprika, só, bors, 5 tojás, 2 dl tejföl, 10 dkg sajt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A vajon a liszttel rántást készítünk. Hozzáöntjük a vizet, beletesszük a húsleveskockát, a paradicsomot és a paprikát. sózzuk, borsozzuk, majd lefedjük, és alacsony hõfokon 10 percig fõzzük. 4 tojást megfõzünk, majd kis kockákra vágjuk, és beletesszük a levesbe. A maradék tojást a tejföllel kikeverjük, egy leveses tálba tesszük, megszórjuk a sajttal, majd rámerjük a levest.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!