2024.04.20. - Tivadar

Ránott savanyúleves nyúlból

Hozzávalók: 1,5 kg vegyes vadnyúlhús, fél kg krumpli, babérlevél, 1 gerezd fokhagyma, tejföllel feleresztett rántás, 2 ek. ecet, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Darabolás után abároljuk 10 percig tiszta vízben. Majd feltesszük fõni fokhagymával, sóval és babérlevéllel. Mikor félig puha, hozzáadjuk a feldarabolt krumplit, és vékony rántással felöntjük. Levétel elõtt ecettel savanyítjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!